Pohjanmaan LVIS

ilmastointi/ilmanvaihto

Ilmastointi/Ilmanvaihto IV-järjestelmien huollot

Palvelemme asiantuntevasti, kun kyseessä on IV-järjestelmien huollot, IV-koneiden, -moottoreiden ja -puhaltimien laakeroinnit tai emokorttien ja komponenttien vaihtaminen. Säännöllinen IV-järjestelmien huolto varmistaa kestävän käyttöiän laitteille.

IV-järjestelmien asennukset

Tarjoamme ilmanvaihtoon liittyvät asennustyöt vankalla kokemuksella.
Palvelutarjontamme kattaa esimerkiksi liesikupujen asennustyöt, pienkohteiden ja omakotitalojen ilmanvaihtokoneiden ja kanavien asennukset. Teemme ammattitaidolla myös laajemmat kerrostalojen huippuimureiden asennukset sekä useamman kuution IV-järjestelmät kokonaisuudessaan.

Kanavaeristykset

Palvelemme vuosien kokemuksella kanavaeristyksiin liittyen. Rakenteiden kestävän käyttöiän takaamiseksi on tärkeää, että ilmastointijärjestelmät toimivat moitteettomasti. Tällä varmistetaan, ettei kosteus pääse vaurioittamaan rakenteita ja ennaltaehkäistään sisäilmaongelmat. Jotta voidaan välttyä lämpöhäviöltä ja kondensoitumiselta, on tärkeää huomioida ilmanvaihtokanavien huolellinen ja oikeanmukainen eristäminen.

Ilmanvaihdon mittaus- ja säätötyöt

Kauttamme suoritetut ilmanvaihdon mittaukset ja säädöt takaavat, että paine-erot ovat oikeassa suhteessa.

Osaamisalamme: Ilmamäärien mittaus ja säätö, ilmanvaihtokoneiden asetusten optimointi, ilmanvaihtojärjestelmien käyttöönotto ja mittaus- ja säätöpöytäkirjojen laatiminen.

Ilmamäärien mittaus ja säätö ovat merkittäviä tekijöitä ilmanvaihtojärjestelmissä. Jotta kiinteistösi ilmanvaihto toimisi optimaalisesti, on kiinnitettävä huolellisuutta ilmamäärien sopiviin suhteisiin ja ilmamääriin. Jos ilmamäärät eivät ole oikeassa suhteessa suunniteltuihin arvoihin, aiheuttaa se ongelmia sisäilmaan, energiatehokkuuteen ja talon rakenteisiin.

Kanavistojen nuohous

Suoritamme kanavien nuohousta perusteellisesti, laajalla kokemuksella ja luotettavasti. Asianmukaiset nuohouspöytäkirjaraportit kuuluvat luonnollisesti toimenkuvaamme ja ammattitaitoomme.

Ilmastointikanavien ammattitaitoinen puhdistus on merkittävä tekijä, jolla vaikutetaan laadukkaaseen sisäilmaan ja talon rakenteisiin. Ilmanvaihtokanavien puhdistus vähentää myös tulipaloriskiä ilmanvaihtokanavissa. Ilmanvaihtokanaviin kertynyt lika poistetaan harjapuhdistusmenetelmää käyttäen. Kanavistojen puhdistuksessa käytetään toimenpiteeseen kehitettyä alipaineistajaa.

Ilmanvaihtolaitteistojen suodattimet

Kauttamme saat tilattua suodattimet kaikkiin ilmanvaihtolaitteistoihin.